Markets.com is een online platform waar jij aandelen kunt kopen en verkopen. De website biedt een markt voor beleggers en investeerders om efficiënt en snel aandelen aan elkaar te verkopen. Het traden van aandelen via internet is de afgelopen jaren zeer groot geworden. Inmiddels zijn er wereldwijd honderdduizenden online beleggers die via platforms zoals Markets.com bezig zijn met het verhandelen van hun aandelen. Voordat jij start met online beleggen is het slim om voldoende kennis over deze wereld te hebben. In dit artikel vind jij daarom meer informatie over de broker Markets.com.

 

Hoe betrouwbaar is Markets.com?

Als jij via internet gaat beleggen dan is het belangrijk dat er altijd voor een betrouwbare broker gekozen wordt. Zo weet jij zeker dat jouw aandelen in goede handen zijn. Een belangrijk onderdeel van de betrouwbaarheid is de veiligheid van het online systeem. Online criminelen zijn uit op jouw gegevens, er moet dan ook een goede beveiliging aanwezig zijn om tegen te gaan dat anderen jouw persoonlijke gegevens of aandelen te zien krijgt. Markets.com investeert veel tijd en geld in het beveiligen van het online platform en zorgen er zo voor dat alle online beleggers op deze marktplaats goed terecht kunnen voor het handelen van aandelen. Bovendien valt Markets.com onder Autoriteit Financiële markten, een Nederlandse instantie.

 

De mogelijkheden bij Markets.com

Bij Markets.com kun jij gebruikmaken van een trading platform waar jij en veel andere online beleggers toegang tot hebben. Via dit platform kun jij veel informatie over allerlei aandelen vinden en eenvoudig de koers van duizenden aandelen bijhouden. Met een enkele muisklik schaf je gewenste aandelen aan of zet je deze te koop. Het is eenvoudig aan te geven hoeveel aandelen jij wilt kopen, voor welke prijs en over welke periode. Zo kun jij vrijwel alles op het gebied van beleggen uitvoeren via deze online software.

Bij Markets.com hoef jij aandelen niet per stuk te kopen maar is het mogelijk om deze in procenten aan te schaffen. Hierdoor is de investering een stuk lager. Waar veel aandelen voor een waarde van 100 dollar geruild worden kun jij hier dus een procent van kopen voor slechts 1 dollar. Jij bent niet gebonden aan hoge investeringsbedragen en kunt hierdoor voor een lager bedrag actief zijn op de brokersmarkt. De aandelen die gestegen zijn worden duidelijk aangegeven zodat jij deze eventueel kunt verkopen. Wanneer favoriete aandelen dalen of stijgen wordt dit duidelijk aangegeven.

 

Het aanbod bij deze broker

Het aanbod van deze broker is ontzettend groot vergeleken met een groot aantal andere Nederlandse internetbrokers. Dit heeft het platform voornamelijk te danken aan het hoge aantal gebruikers. Hierdoor is het interessant om in een groot aantal investeringsmarkten actief te zijn en hier mogelijkheden in te bieden. Markets.com richt zich op steeds meer markten en breidt ook regelmatig het aanbod uit. Zo blijft het voor online beleggers interessant om in aandelen te investeren via de online broker.

Starten bij Markets.com kan al met een storting vanaf €250 waarbij nieuwe gebruikers een bonus krijgen van maar liefst €75 extra beleggingsbudget.